www.eladokiskutya.humai dátum: 2014. április 24., csütörtök
Látogatók eddig: 1357327 / 725134
kutyák és gazdáik internetes portálja
 
 
 
Üdvözöljük portálunkon!
 
 
Keres/Kínál rovat
KÍNÁL: Nápolyi Masztiff minőségi kiskutyák ELADÓK!
Jász-Nagykun-Szolnok Részletek»
KÍNÁL: Gina gazdit keres!
Borsod-Abaúj-Zemplén Részletek»
KÍNÁL: Yorkshire terrier mini kis kutya eladó
BUDAPEST Részletek»
Dijmentes szolgáltatás! Ha tud kutyákkal kapcsolatos eseményről, rendezvényről, tájékoztassa olvasóinkat!
 2014 április hó - naptár 
H K Sze Cs P Szo V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Az aktuális időszakra még nincs esemény bejegyzés!
További ESEMÉNYEK»
Linkcsere partnereink:
kutya.lap.hu
kutyasport-verseny.lap.hu
Nyitóoldal

Üdvözöljük az eladokiskutya.hu-n!

Ha Ön még nem ismeri részleteiben portálunk lehetőségeit és előnyeit, a részletekről itt bővebben olvashat, vagy böngéssze egyből a portálunk kutyás apróhirdetéseit!

Kellemes időtöltést kívánunk az eladokiskutya.hu-n!

Keserés a cikkek között és az archívumban:
(Vesszővel elválasztott felsorolást is megadhat, ekkor minden kifejezésnek szerepelnie kell a cikkben!)

Számunkra hétköznapi anyagok, nekik súlyos mérgek!

Kedvenceink számára kártékony gyógyszerek, élelmiszerek és növények

Olyan közel érezzük magunkhoz házi kedvenceinket, hogy néha meg is feledkezünk arról, hogy ők nem pont úgy működnek, mint mi. Eltérő enzimkészleteik miatt nem oszthatunk meg velük mindent, mert bizonyos – számunkra megszokott, ártalmatlannak tűnő - anyagok komoly mérgezést, rosszabb esetben halált okoznak nekik. Jó ha tisztában vagyunk azzal melyek ezek az anyagok!

Részletek» Feltöltve: 2009.11.26.

Kölyökkutya oltásai

A féregtelenítés, veszettség elleni védekezés jelentősége

Ha az ember kölyökkutyát vesz magához, gondoskodnia kell az állat védettségéről. A veszettség elleni oltás Magyarországon kötelező. Egy éves koráig a kutyusnak kétszer kell megkapnia, majd évente kell ismételni. A gazda jól felfogott érdeke továbbá a legveszélyesebb kutyabetegségek ellen beoltatni a kölyköt, annak élete védelmében. Ezenkívül mindenképpen lényeges a kiskutya féregtelenítése is. A gyakorlatban alkalmazott oltási program az alábbi...

Részletek» Feltöltve: 2009.09.04.
Ultraibolya fényben vörösen világító klónozott kiskutyák

Megszületett az első olyan genetikailag módosított kutya, mely egy mesterségesen bejuttatott idegen gént hordoz a genetikai állományában.  A beagle fajtájú kölyköt Ruppynak nevezték el (Ruby Puppy, azaz a rubin kölyök rövidítéseként), és négy másik kiskutyával együtt képes olyan fehérjét termelni, amely ultraibolya fényben vörösen világít. Mire lehet jó ez?

Byeong-Chun Lee, a kutatást vezető dél-koreai biológus korábban tagja volt annak a csoportnak is, mely 2005-ben létrehozta az első klónozott kutyát, Snuppyt. A mostani kísérletben tengeri rózsákból vettek ki egy fluoreszkálásért felelős gént, amit transzgénikus technika segítségével jutattak be kutyasejtekbe...

Részletek» Feltöltve: 2009.05.25.

Portugál vízikutya kölyök a Fehér Házban!

Megérkezett, Bo, a washingtoni „first pet”, azaz Amerika első számú társállata, kutyakölyke! A fekete-fehér portugál vízikutyát Edward Kennedy szenátor ajándékozta az elnöki családnak.
(A képen Bo látható)


Barack Obama már az elnökválasztás estjén megígérte lányainak, hogy kapnak egy négylábút a washingtoni elnöki rezidenciáravaló beköltözéskor. (A Bush család két legendás fekete kutyusa, Barney és Miss Beasley, a két skót terrier már valószínűleg Bushék új texasi házának kertjében szaladgál.) Az elnök korábban csak annyit közölt, hogy nagyobbik lánya, a 10 éves Malia allergiája miatt úgynevezett hipoallergén kutyát keresnek, amelyet egy állatmenhelyről szeretnének örökbe fogadni.

Kennedy szenátor - akinek több portugál vízikutyája is van - feleségével, Victoriával sokat ecsetelte az elnök párnak, milyen erényei vannak ennek a kutyafajtának. Tulajdonképpen már február végén eldőlt, hogy portugál vízikutya lesz az új "első eb" a Fehér Házban. Obamáék azelőtt a labrapudlin (labrador retriever és pudli keveréke) is gondolkodtak.

Részletek» Feltöltve: 2009.05.05.
Az utcát járva, állatbarát szemmel…
Miért van annyi kidobott állat?

Ezt az írásomat, egy nem túl vidám személyes történet elmesélésével szeretném kezdeni. A Kutyapanziónk megnyitása óta sajnos számtalanszor kellet azzal a problémával szembesülnünk, hogy egyes emberek előszeretettel dobják ki kutyáikat előttünk. Ezt több szempontból is nehéz megérteni. Először is, mivel a panzió lakott településtől 2 km-re található, egy viszonylag forgalmas út mellett, az ott kidobott, főleg kölyökkutyáknak nagyobb az esélyük, arra hogy elüti őket egy autó, mint hogy rájuk talál valaki...

Részletek» Feltöltve: 2008.12.19.
Mancs

Mancs (teljes nevén Miskolci Sátán Mancs; 1994. – 2006. október 22.) németjuhász kan kutya, a miskolci Spider Mentőcsoport mentőkutyája.

Gazdája: Lehóczki László, a Miskolci Speciális Felderítő és Mentőcsoport alapítója és vezetője. Eredeti foglalkozása vasúti villanymozdony műszerész, melyet felcserélt a polgári védelemmel, hogy szenvedélyének, a kutyának és a katasztrófamentésnek élhessen.

Részletek» Feltöltve: 2008.11.19.
Vissza az oldal tetejére»Nyitóoldal
 
Elfelejtette jelszavát?
SPORTVIDEÓ
A többi sportvideóhoz
kattintson IDE!
FÓRUM
ALBUM
Pedró
MEGEMLÉKEZÉS
 
Jack
dobermann
2000-2008
 
Akkord 2000 Reklámstúdió Kft.
eladokiskutya.hu © Minden jog fenntartva!